AddedSport brings the most premier U.S. college tennis camp to Asia! Get exclusive access to Ivy League Tennis Coaches via a College Tennis Camp, network and gain insight on how to leverage your tennis to gain admission into Ivy Leagues!

With over 12 hours of tennis, camp participants will train under the Ivy League Tennis Coaches and compete in a UTR-sanctioned college style tournament to gain/increase UTR rating!

Time Duration Activity
8.30am 30min Registration
9.00am 30min Welcome remarks from AddedSport and the Ivy League Tennis Coaches
9.30am 2.5 hours Morning Session (On-court training)
12pm 1.5 hours Lunch
1.30pm 2.5 hours Afternoon Session (On-court training)
4pm 1 hour College Tennis Recruitment and “Get to know the University” Presentation by AddedSport and Ivy League Tennis Coaches
5pm 30min Photo opportunity with the Coaches
7pm 2 hour Gala dinner (with guest speakers)
Time Duration Activity
9am 3 hours Morning Session (On-court training)
12pm 1.5 hours Lunch
1.30pm 2.5 hours UTR-sanctioned Round Robin Knock-out Matches
4pm 1 hour Q&A + Networking opportunity with Ivy League Tennis Coaches
5.00pm 15min Introduction by Princeton, Yale, and Columbia tennis coaches
5.15pm 1.75 hours Tournament style play to showcase your talent
7.00pm 1 hour Information and Q&A sessions about Princeton, Yale, and Columbia recruiting guidelines with the coaches
Time Duration Activity
5.00pm 15min Introduction by Princeton, Yale, and Columbia tennis coaches
5.15pm 1.75 hours Tournament style play to showcase your talent
7.00pm 1 hour Information and Q&A sessions about Princeton, Yale, and Columbia recruiting guidelines with the coaches
Time Duration Activity
8.30am 30min Registration
9.00am 30min Welcome remarks from AddedSport and the Ivy League Tennis Coaches
9.30am 2.5 hours Morning Session (On-court training)
12pm 1.5 hours Lunch
1.30pm 2.5 hours Afternoon Session (On-court training)
4pm 1 hour College Tennis Recruitment and “Get to know the University” Presentation by AddedSport and Ivy League Tennis Coaches
5pm 30min Photo opportunity with the Coaches
7pm 2 hour Gala dinner (with guest speakers)
Time Duration Activity
9am 3 hours Morning Session (On-court training)
12pm 1.5 hours Lunch
1.30pm 2.5 hours UTR-sanctioned Round Robin Knock-out Matches
4pm 1 hour Q&A + Networking opportunity with Ivy League Tennis Coaches
5.00pm 15min Introduction by Princeton, Yale, and Columbia tennis coaches
5.15pm 1.75 hours Tournament style play to showcase your talent
7.00pm 1 hour Information and Q&A sessions about Princeton, Yale, and Columbia recruiting guidelines with the coaches

Camp Venue & Date:

Manila

Manila Polo Club, Manila, Philippines
January 6-7, 2018

Singapore

SITA Tennis Academy
January 9, 2018

New Delhi

Siri Fort Complex, New Delhi, India
January 12-13, 2018

Camp Participants:

Boys and Girls aged 12 and above

Duration of Camp:

2 Days

Participating Universities:

Princeton University (# 1)
Yale University (#3)
Columbia University (#5)

For inquiries, please contact:

Singapore
JoEe Kok
+65 8201 1237
Nina Gonzalez
+65 8347 5597